Opcions
 • Recorda-m'ho més tard
 • Recorda-m'ho en la següent visita
 • Recorda-m'ho l'any que ve
Tancar

Registra't al Gallinews

Inscriu-te al nostre butlletí si vols ser el primer a conèixer les novetats d'El Galliner.

Casa de Cultura de Girona. C. Dr. Gaspar Casal, 5. 17001 Girona · Tel. 972 205 884 · elgalliner@elgalliner.cat

Dia internacional de la Dansa

Dia internacional de la dansa. Tallers d'El Galliner 2015 - El Galliner Foto: David Julià

El 29 d’abril se celebra, cada any i arreu del món, el Dia Internacional de la Dansa. Per celebrar-ho, el Teatre Municipal de Girona promou, com l'any passat, un circuit d’espectacles breus de dansa, escampats per tota la ciutat de Girona.
Des d’El Galliner hi col·laborem organitzant, conjuntament, un taller de dansa obert a tothom, que presentarem, esclar, per commemorar el Dia Internacional de la Dansa:

Divendres, 28 d’abril, a la Rambla de la llibertat (Girona)
17.30 i 18.30 h.

Jo grup

Com a éssers socials naixem, creixem i morim en un espai-temps compartit, vivim constantment la paradoxa de ser alhora individu i col·lectiu, jo i grup. D'alguna manera necessitem els vincles, la identificació amb quelcom més gran que nosaltres, però també que ens reconeguin i valorin individualment. Quins són els límits de d'individualisme i del comunisme extrems? Com podem fer quelcom junts, amb sentit col·lectiu, sense anul·lar allò que ens fa únics?

En aquesta proposta escènica, doncs, treballarem les accions individuals i les grupals, el cos únic de cadascun de nosaltres i el cos únic del grup. Ho farem a partir de diferents estructures coreogràfiques molt senzilles dins les quals hi haurà molt d'espai per la improvisació. De manera que aprendrem algunes tècniques d'improvisació basades en Viewpoints i ActionTheatre on es treballarà l'escolta interna i externa, la disponibilitat corporal i mental, la presència, la confiança i l'espontaneïtat.

Vols participar-hi ? Taller gratuït adreçat a majors de 15 anys. No cal experiència prèvia.

Més informació

 • Matricula:

  Per participar-hi només cal que us apunteu a la Secretaria de l’Escola abans del dlluns, 17 d'abril (972 20 58 84 // Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. ).  Fàcil, oi?

  Ens caldrà: Nom complet / Data de naixement / Dades de contacte / DNI.

  Places limitades.

 • Professors:

  Taller impartit per Álvaro Prats Bertomeu. Creador, performer, artterapeuta i professor d'arts aplicades,
  dansa-teatre i tècniques d'improvisació.
   
  Llicenciat en Filosofia i Antropologia Cultural. Mestratge en Artteràpia. Postgrau en Arts Aplicades. Estudia arts escèniques i tècniques d'improvisació amb diferents mestres del Regne Unit on comença a participar en la London Biennale i a dur a terme performances en espais públics. Durant 15 anys ha creat obres en solitari i també ha col·laborat amb artistes nacionals i internacionals com Siglinde Buhl, Mmmmm, Pablo Selnik, Leo Bettinelli, Daniel Pakes, Erin Ellen Kelly, Pau Faus i Jordi Murillo. El seu enfocament vital i professional s'enfoca cap a l'ús de les arts com a eines de qüestionament, activació i transformació individual i social.

 • Calendari:

  Els assajos tindran lloc a El Galliner els dimarts, 18 i 25 d’abril, de 19.30 a 22.45 h. És obligada l’assistència als dos assajos complets.

 • Preu:

  Activitat gratuïta.

 • +info:

  Organitza: Ajuntament de Girona i El Gallliner

Tornar a dalt

el Galliner

Casa de Cultura de Girona.
C. Dr. Gaspar Casal, 5. 17001 Girona

Tel. 972 205 884
elgalliner@elgalliner.cat

Per trobar-nos

Horari

De dilluns a divendres, de 17 a 21 h.
Dissabtes lectius, de 10 a 13 h. i de 16 a 19 h.
Tancat durant el mes d’agost i les vacances escolars de Nadal i Setmana Santa.