Opcions
 • Recorda-m'ho més tard
 • Recorda-m'ho en la següent visita
 • Recorda-m'ho l'any que ve
Tancar

Registra't al Gallinews

Inscriu-te al nostre butlletí si vols ser el primer a conèixer les novetats d'El Galliner.

Casa de Cultura de Girona. C. Dr. Gaspar Casal, 5. 17001 Girona · Tel. 972 205 884 · elgalliner@elgalliner.cat

Tastets d'estiu

Foto: David Julià

A partir de 18 anys.

Per un preu simbòlic, tothom qui vulgui pot rebre una classe introductòria a alguna tècnica teatral i fer un tastet dels cursos que programa El Galliner.

Hi ha més de 300 places repartides entre una àmplia oferta de Tastets, pensats per a totes les edats.

Descarrega't el pdf amb tota la informació a peu de pàgina.

Interpretació
Amb Jordi Coromina
Dilluns, 3, de 20 a 22 h.
Amb Emma Bover
Dimarts, 4, de 20 a 22 h.
Vols posar-te a la pell d’un actor durant una estona? Jugarem, desbloquejarem el cos, farem caure les màscares, riurem, cridarem, ens expressarem, ens emocionarem. L'objectiu bàsic és divertir-se fent teatre, tot aprenent els principis del fet d’actuar.

Crea un personatge còmic
Amb Pere Hosta
Dilluns, 3, de 20 a 22 h.
Crea un personatge còmic, personal i intransferible, a partir del teu propi humor i l’observació de la realitat quotidiana. Partint del clown teatral, trencarem estereotips i buscarem la comicitat, experimentant amb el nostre cos i els seus límits.
Taller recomanat per a alumnes amb un mínim d’experiència o formació en el camp del clown.

Com explicar contes
Amb Meritxell Yanes
Dilluns, 3, de 20 a 22 h.
Una passejada per la màgia i el poder dels contes. Descobrirem quin és el motor que ens porta a explicar contes i quines eines necessitem per fer-ho. Farem de narradors i d’oients alhora però, sobretot, serem nosaltres mateixos.

Teatre de carrer
Amb Pere Hosta
Dimarts, 4, de 20 a 22 h.
Per conèixer les tècniques específiques d’interpretació en l’espai públic (comunicació, energia, moviment). A través del joc posarem en pràctica diferents accions teatrals de carrer. Un taller per a persones amb esperit crític i coses a dir.

Descobreix el teu Clown
Amb Claret Papiol
Dimarts, 4, de 20 a 22 h.
El pallasso ens permet acceptar el millor i el pitjor de nosaltres mateixos. A través de la infinita llibertat del Joc, deixarem enrere la por al ridícul i la vergonya. Un treball creatiu per potenciar el nostre sentit de l’ humor i fer riure amb la nostra particular visió del món.

Taller de lectura en veu alta
Amb Cristina Cervià
Dimarts, 4, de 20 a 22 h.
Una classe pensada per dotar d’eines pràctiques a tots aquells que fan servir l’oralitat com a eina quotidiana per a comunicar-se. Farem un treball d’anàlisi pràctic servint-nos de textos cabdals de la literatura, per aconseguir comunicar-ne l’essència amb estil propi.

T'estimo, ets perfecte, ja et canviaré
Amb Júlia Mora
Dimecres, 5, de 20 a 22 h.
Un dels musicals de més èxit a Broadway, la comèdia més divertida dels darrers anys!
Treball multidisciplinari: interpretació teatral, cant i moviment. Cos, veu i ànima al servei de la creativitat, del joc i amb un objectiu: passar-s’ho bé!

Teatre de text
Amb Cristina Cervià
Dimecres, 5, de 20 a 22 h.
Per a tots aquells que ja tenen una formació bàsica actoral (que hagin cursat un Curs bàsic anual a l’Escola o tinguin una formació equivalent). Un taller per aprendre a abordar una escena de teatre de text i, paral•lelament, construir el personatge.

Theatre in English
Amb Ronan Tully
Dimecres, 5,  de 20 a 22 h.
Per descobrir, explorar i desenvolupar les teves capacitats interpretatives... en anglès! Partirem del joc, la improvisació, les emocions i el físic, fent especial èmfasi en la pronunciació, els accents i la fluïdesa oral.
Nivell d’anglès: recomanem B1 (3r EOI)

Matx d’improvisació
Amb Marta Corral
Dimecres, 5, de 20 a 22 h.
Benvinguts al Matx , l’esport, la competició teatral per excel·lència. Un joc teatral per equips on es competeix cooperativament, a partir de la improvisació i amb l’ajuda del públic. Forma el teu equip, selecciona els teus jugadors, tria el teu lema i, sobretot, entrena molt. Només així podràs guanyar el GalliMatx.

Dansa teatre
Amb Ferran Joanmiquel
Dijous, 6, de 20 a 22 h.
Un taller per descobrir el nostre propi moviment i experimentar amb les possibilitats expressives del nostre cos. Interpretar el moviment i ballar l’emoció, dues cares de la mateixa moneda. Per a tothom que tingui ganes de gaudir de la dansa i el moviment expressiu des del seu propi nivell. No cal experiència prèvia.

Circ
Amb Bibiana Gil
Dijous, 6, de 20 a 22 h.
A partir de 16 anys. Una classe pensada perquè els alumnes descobreixin diferents tècniques circenses. No cal experiència prèvia per començar a fer jocs malabars, diàbolo, trapezi, xanques, corda fluixa, acrobàcies, monocicle, equilibris, mini tramp...

Humor gestual
Amb Marcel Tomàs
Dimecres, 5, de 20 a 22 h.
A partir del nostre cos farem un viatge cap a la ganyota, l’histrionisme, la paròdia i el mim: viatge de plaer, de riure, de joc i sobretot d’amor al públic expressant les emocions i les sensacions d’una manera espontània, creativa i divertida.

La imprescindible inutilitat del joc
Amb Pep Vila
Dijous, 6, de 20 a 22 h.
Aquí entenem el joc com la base de la qual parteix sempre l’actor: jugar per crear. Sense cap guió a seguir, protegits per les regles, acabarem descobrint un llenguatge propi a partir de la nostra creativitat. Tot plegat, d’una inutilitat imprescindible. Juguem?

Cafè teatre musical
Amb Júlia Mora
Dijous, 6, de 20 a 22 h.
Burlesque, revista, cabaret polític, cançó francesa, cuplets... Un taller per cantar, reivindicar, riure, trencar la quarta paret i provocar el públic, tot explorant repertoris dels cabarets de Berlín, de París, del Paral·lel de Barcelona...

També pots consultar:

 • Tastets d'estiu infantils (7 a 12 anys), aquí.
 • Tastets d'estiu juvenils (12 a 18 anys), aquí.

Tastets a la carta GRATUÏTS

Promoció exclusiva per a grups amateurs de teatre
1 Tastet per grup / Mínim: 10 alumnes
Per gaudir de la promoció cal fer la reserva abans del 19 de juny de 2017.

Més informació

 • Matricula:

  Tens 3 opcions:

  • Passa per la Secretaria de l’Escola
  • Truca’ns (972 20 58 84)
  • Envia’ns un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. fent constar el teu nom complet, edat, població, telèfon i correu electrònic de contacte

  Inscripcions obertes fins a 5 m. abans de començar el tastet. Places limitades. El Galliner es reserva el dret d'anul·lar les reserves d'aquells alumnes que, a 5 m. de l'inici del Tastet, no hagin fet el pagament corresponent o, a l'hora de començar el Tastet, no hagin fet acte de presència.

 • Periode lectiu: 2016 / 2017
 • Horari:

  Cursos per a adults: de 20 a 22 h.

 • Calendari:

  Del 3 al 6 de juliol de 2017

 • Preu:

  2 € /classe.
  A pagar en formalitzar la matriculació o el mateix dia del tastet a la Secretaria de l'Escola.

 • +info:

  Límit de 3 tastets per alumne.
  Promoció per a grups amateurs: si el grup no supera els 10 alumnes o fa la reserva amb posterioritat al 15 de juny se li cobrarà una taxa de 50 €.

Tornar a dalt

el Galliner

Casa de Cultura de Girona.
C. Dr. Gaspar Casal, 5. 17001 Girona

Tel. 972 205 884
elgalliner@elgalliner.cat

Per trobar-nos

Horari

De dilluns a divendres, de 17 a 21 h.
Dissabtes lectius, de 10 a 13 h. i de 16 a 19 h.
Tancat durant el mes d’agost i les vacances escolars de Nadal i Setmana Santa.