Logo
Print this page

El despertar de la primavera

El despertar de la primavera - El Galliner

Arrels, la companyia formada per la primera promoció d'alumnes del CFGS en Tècniques d'Actuació Teatral de l'Escola, presenta el muntatge de final de carrera:

El despertar de la primavera explica el brutal xoc entre uns adolescents que busquen respostes a les grans preguntes de la vida i una societat profundament conservadora i moralista.

L’obra, ambientada a l’Alemanya de finals del s. XIX, ens parla del descobriment de la sexualitat, de l’amor adolescent, de la recerca d’una identitat pròpia i, alhora, de la repressió, la por, l’abús de poder, la incomprensió i el suïcidi.

I pels espectadors del 23 de maig tenim una sorpresa especial. Un cop acabada la funció farem una Troballa amb tota la companyia perquè ens parlin de l'espectacle i per poder-los-hi preguntar tot allò que vulgueu saber.

Autor: Frank Wedekind
Intèrprets: Moha Ayaou, Laura Masmiquel, Juli Rios, Elena Román, Xènia Salvador i Ona Vilar
Direcció: Mireia Vallès
Vídeo i fotografia: Ona Vilar del Pino
Producció: El Galliner i Companyia Arrels
Amb l’assessorament de: Ferran Joanmiquel Pla, Marta Montiel Pérez , Júlia Mora, Pablo Paz i Lluís Robirola
Amb la col·laboració de: Qstura, escola de disseny, patronatge i confecció, Casa de Cultura de Girona, Sala La Planeta, Escola d'imatge professional Maria Sánchez i Origen Produccions

Més informació

© Tots els drets reservats Centre de formació teatral El Galliner 2014-18 | Nota legal | Protecció de dades | Cookies | Mapa Web | TUMÀS