Opcions
  • Recorda-m'ho més tard
  • Recorda-m'ho en la següent visita
  • Recorda-m'ho l'any que ve
Tancar

Registra't al Gallinews

Inscriu-te al nostre butlletí si vols ser el primer a conèixer les novetats d'El Galliner.

Casa de Cultura de Girona. C. Dr. Gaspar Casal, 5. 17001 Girona · Tel. 972 205 884 · elgalliner@elgalliner.cat

Equip docent

Equip docent

Coneix el nostre equip docent.

Lu Arroyo

Lu Arroyo

Percussionista i ballarina. Diplomada en Educació Social. Màster en  Musicoteràpia. Màster i Trainer coach en PNL. Ha treballat amb companyies com Las Lolas, Deambulants, la banda del surdo i, especialment, amb la companyia israeliana de percussió corporal Mayumana (2008/2012).

Elies  Barberà

Elies Barberà

Llicenciat en Filosofia per la Universitat de València i en Art dramàtic per l’Institut del Teatre. És membre de la companyia Teatre de l’Enjòlit. Ha treballat amb directors com Albert Boadella, Joan Castells o Albert Mestres. Ha dirigit muntatges per a companyies com El Mirador o el Brossa Quartet de Corda, entre d’altres. Ha publicat narració i poesia en editorials com Edicions 62, 3i4 o Bromera. Ha impartit cursos i tallers d’interpretació, d’expressió oral i de dramatúrgia.

Núria Borràs

Núria Borràs

Llicenciada en Art dramàtic per l’Institut del Teatre. Com a actriu ha treballat, entre d’altres, amb Joan Ollé, Jordi Prat, Joan Anguera, Víctor Álvaro, Mariano Pensotti o Roberto Romei. Professora d'interpretació de l'Escola des del 2002, compagina la faceta docent amb la d'actriu (publicitat, teatre i diverses produccions de ficció per a TV3).

Emma Bover

Emma Bover

Llicenciada en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre i postgraduada en Pedagogia Teatral a l’Institut del Teatre de Vic ha combinat sempre la feina d’actriu amb la docent. A França, ha treballat amb diverses companyies fent teatre en francès i Comèdia dell’Arte, realitzant una gira internacional i participant al Festival d’Avinyó, entre d’altres. També a França, ha fet teatre contemporani espanyol amb Les Anachroniques.
M. Àngels Buisac i Mas

M. Àngels Buisac i Mas

Graduada en Art dramàtic pel Col·legi del Teatre de Barcelona i amb estudis de clown a Bont's International Clown School. Actriu especialitzada en teatre familiar, des del 2004 forma part de la cia. de teatre infantil La Planeta. Professora del departament de Teatre infantil d' El Galliner des del 2008.
Janot Carbonell

Janot Carbonell

Professor d'Interpretació i Anàlisi de text d’El Galliner des de 1993. Membre del Talleret de Salt (1983-1993), dramaturg i director amb companyies com Teatre al Ring, La Forja Teatre, Anapestos Teatre, Pocapuc Teatre, Laboractori d'Olot, Pim Pam Pum Foc o De Puckxinel·lis. Dramatúrgia i direcció de La Guerra del francès de Girona. Cursos amb Konrad Zschiedrich (Shakespeare), Julián Boal (Teatro del Oprimido), Rafael Spregelburd (Dramatúrgia catàstrofe), Helena Pimenta (Shakespeare) i Owen Horsley (Shakespeare), entre d’altres.

Cristina Cervià

Cristina Cervià

Llicenciada en Filologia Romànica per la UdG. Directora i actriu de teatre. Va iniciar la seva trajectòria amb El Talleret de Salt. Co-fundadora de les companyies Mentidera Teatre i Atot -especialitzada en audicions musicals per a nens i joves-. Ha treballat amb directors com R. Spregelburd, Rosa M. Sardà, K. Zschiedrich, C. Alfaro, X. Masó i C. Subirós, entre d’altres. Ha estat ajudant de direcció de la cia. de dansa Mal Pelo. El 2007 va rebre el Premi de la crítica com a millor actriu per la seva interpretació a Lúcid.
Jordi Coromina

Jordi Coromina

Llicenciat en Art dramàtic per l’Institut del Teatre i postgraduat en Pedagogia teatral a l’Institut del Teatre de Vic. Actor amb més de 20 anys d’experiència i una dilatada trajectòria en teatre, cinema i televisió. Director del Festival de teatre Complot (Pineda de Mar) durant les 5 edicions que es va celebrar, funda, el 1991, la companyia Teatre a la deriva, conjuntament amb Jon Berrondo i Jordi Mesalles. A partir del 2001 treballa habitualment amb l’actor i director Pep Cruz, amb qui ha muntat la companyia Per-Versions.
Marta Corral

Marta Corral

Llicenciada en Art dramàtic per l'Institut del Teatre i postgraduada en Pedagogia Teatral per l'Institut del Teatre de Vic, es dedica a la docència des de l'any 1998. Actriu, fundadora de la companyia La Soga, alterna el teatre amb la televisió (TV3, Antena 3, etc.) i la ràdio.

Montserrat Cristau

Montserrat Cristau

Cap d'Estudis de l'Escola de Música Moderna de Girona. Títol Superior de Cant pel C.S.M.M. de Barcelona, compagina la seva passió per la lírica, amb el jazz, la música moderna i el musical, en diferents formacions. Ha estat solista amb l’Orquestra Simfònica del Vallès, Orquestra de Cambra del Liceu, Orquestra de Cambra de l’Empordà, Cobla La Principal de La Bisbal, Cobla Sant Jordi, Empordà Fusió… Membre fundador del Cor del Amics de l’Òpera de Girona. Professora de cant i cap d’estudis de l’EMMG (Escola de Música Moderna de Girona). Compta amb una vintena de discs enregistrats. Des del 2012 gestiona la seva pròpia productora, Monraf Produccions.

Sílvia Escuder

Sílvia Escuder

Llicenciada en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre, completa la seva formació als EUA (Estada de dos anys a Nova York amb una beca Fulbright on treballa com a actriu i fa cursos de reciclatge actoral). Amb una dilatada carrera com a actriu, també ha dirigit companyies de teatre professionals i amateurs. Cofundadora de la companyia de teatre El Mirador. Postgraduada en Pedagogia teatral per l’Institut del Teatre de Vic, amb més de 20 anys d'experiència en el camp de la pedagogia teatral.
Txell Faxedas

Txell Faxedas

Graduada en Art dramàtic per El Galliner, postgraduada en Pedagogia teatral per l’Institut del Teatre de Vic. Directora d’educació en el lleure i tècnica en Educació infantil, imparteix classes a El Galliner des del 2001. Contacontes, actriu i directora teatral, fundadora de la companyia La minúscula (de la qual n’és directora i productora executiva).
Clara Garcés

Clara Garcés

Llicenciada en Art dramàtic per l’Institut del Teatre i en Humanitats per la Universitat Pompeu Fabra, completa la seva formació teatral al Teatre Nacional de Minsk, entre d’altres centres. Amb una sòlida formació en cant i dansa, compagina la pedagogia teatral amb la faceta d’actriu de teatre, cinema i doblatge.
Clara Gassiot

Clara Gassiot

Professora de l’Escola Municipal d’Art de Girona. Docent des de 1998. Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i Titulada de Llotja per l’Escola d’Arts Aplicades i Oficis Artístics de Barcelona, especialitzada en Pintura, Dibuix i Tècniques murals. La seva obra es caracteritza per l’ eclecticisme i el caràcter multidisciplinari, i abasta tècniques que van des de la pintura, la fotografia, el gravat, l’escultura, les instal·lacions i les accions, fins a les arts digitals. Exposa des de 1992. Més informació a: www.claragassiot.com .

Bibiana Gil

Bibiana Gil

Graduada en Art dramàtic per El Galliner i formada en circ a l’escola de l’Ateneu Popular de Nou Barris (acrobàcia, equilibris, trapezi mini volant, corda i teles) Especialitzada en trapezi. Va participar els anys 2006 i 2007 a la Convention du circ de Toulouse. Imparteix classes de Circ a El Galliner des del 2005.
Isidre Hernández

Isidre Hernández

Graduat en Art dramàtic per El Galliner i llicenciat en Filologia catalana per la UdG i en Art dramàtic per l’Institut del Teatre. Actor amb una llarga experiència en el camp de la docència, ha treballat entre d’altres amb Gemma Reguant (postgrau: L’olor i els sentiments), i Salvador Oliva (dicció catalana a la UdG i a l’Institut del Teatre).
És membre fundador de la companyia teatral El mirador.

Anna Hidalgo

Anna Hidalgo

Actriu i narradora oral. Graduada en Art dramàtic per El Galliner, ha cursat el Postgrau de Pedagogia Teatral a Infantil i Primària i el Diploma en Teatre i Educació per l’Institut del Teatre de Vic. Amb una variada formació en dansa, és directora d’activitats en el lleure i, des de 1999, pedagoga teatral, especialitzada en teatre infantil i juvenil, impartint classes en múltiples espais i centres escolars.
Esteve Holgado

Esteve Holgado

Artista visual. Graduat en Belles arts per la Universitat de Barcelona compagina la seva tasca de pintor, dissenyador gràfic i artista plàstic amb la docència i el teatre. És membre fundador de la Cia. Je m’appelle Gemma Pél i fundador i director artístic del festival escènic de petit format El Cacau.

Pere Hosta

Pere Hosta

Actor còmic. Graduat en Art dramàtic per El Galliner, imparteix classes a l’Escola des de l'any 2000 en l’àmbit de la pedagogia teatral infantil. Des del 2006 és Cap del Departament de Teatre infantil d'El Galliner i coordinador de l’Escola de Teatre del Gironès. Especialitzat en clown i teatre d'humor, tècniques que també aplica en la seva activitat docent, el 2005 va fundar la seva pròpia companyia: perehosta teatredhumor. Paral·lelament, també forma part de la companyia de teatre familiar La Bleda.
Ferran Joanmiquel

Ferran Joanmiquel

Graduat en Art dramàtic per El Galliner, també es forma en dansa contemporània als centres Àrea i La Caldera de Barcelona. Treballa com a ballarí en les companyies Búbulus Menuts i Iliacan, així com d'actor en diferents produccions. És especialista en teatre social (Teatre de l'Oprimit i Pretextos dramàtics). És postgraduat en Pedagogia teatral per l'Institut del Teatre de Vic, i ha completat la formació pedagògica amb especialistes com Giselle Barrett o Tomás Motos. Com a dramaturg, ha estat premiat en diverses ocasions. Joanmiquel té la seva pròpia companyia, Cos a cos teatre, de la qual n'és director, dramaturg i productor.

 

Ovidi Llorente

Ovidi Llorente

Estudis d’Art dramàtic al Col·legi del teatre de Barcelona. Director de Lleure. Llicenciat en Pedagogia per la UB. Cantant i guitarrista en diferents formacions (destaquem-ne The Pepperpots). Pallasso d’hospital amb Humanitarian clowns, Xarop Clown i Red the Nosepaper a Itàlia, Catalunya i la Índia. Es defineix com a actor multidisciplinar i té la seva pròpia companyia, Criant pèl, “una sopa de clown, música, màgia, humor gestual i circ”.

Joana Martí

Joana Martí

Diplomada en Magisteri musical i llicenciada en Pedagogia per la UB, és també potsgraduada en Teatre i intervenció socioeducativa per la URL. Ha cursat estudis d’interpretació a diverses escoles (en especial al CFT El Galliner) i cursos de perfeccionament actoral i cant amb diferents professionals del sector. Especialista en teatre infantil, des de l’any 2000 ha impartit classes de teatre a nombroses centres. Des del 2007 també treballa com a actriu en diferents companyies de teatre professionals.

Marian Masoliver

Marian Masoliver

Té més de 25 anys d’experiència com a actriu internacional, directora de teatre i professora. Va començar la seva carrera estudiant amb Jacques Lecoq a Paris i, seguidament, va fer gires per Europa i els Estats Units treballant amb companyies com la Fura dels Baus i Kneehigh Theatre. Ha estat docent a diferents universitats, escoles i festivals dels Estats Units, Anglaterra, Holanda, Bèlgica, França, Alemanya i Catalunya. És fundadora i directora,  conjuntament amb el seu company Simon Edwards, de The Actors Space, un centre de renom internacional dedicat a la formació, la investigació i la creació de les Arts dramàtiques, creat el 1999.

Cristina Matas

Cristina Matas

Actriu i professora de teatre. Graduada en Art dramàtic per La Casona (Barcelona).
Com a actriu ha participat en el Festival Temporada Alta i ha actuat en diversos curtmetratges, videoclips, sèries de televisió i cinema. Com a professora de teatre ha treballat en diverses escoles de Barcelona i Girona escrivint i dirigint les seves pròpies obres.
És membre fundadora de la Companyia La Palpuda.
Grau Matas

Grau Matas

Actor i professor de teatre. Format en diverses escoles de teatre i diplomat en Art dramàtic al Col•legi del Teatre de Barcelona, ha treballat amb directors com Oriol Broggi, Mariano Pensotti, Xicu Masó, Jordi Godall... Ha participat en diverses sèries de televisió i ha estat protagonista en diversos spots televisius. El 2008 va fundar la seva pròpia companyia, La Palpuda.
Pau Molina

Pau Molina

Professor de l'Escola de Música Moderna de Girona. Llicenciat en Psicologia per la Universitat de Girona i Màster en Dansa Tradicional Irlandesa per la Universitat de Limerick (Irlanda). Professor de moviment per a infants i de dansa -per a totes les edats- amb l’escola de dansa irlandesa Mediterrània.

Marta Montiel

Marta Montiel

Exalumna d'El Galliner i llicenciada en Art dramàtic per l’Institut del Teatre. Professora d’art dramàtic i tècnica i expressió de la veu a El Galliner, l’Institut del Teatre i el Col·legi del Teatre de Barcelona, entre d'altres. Actriu, fundadora de les companyies La Soga i Teatre de l'Enjòlit. Compagina la feina d’actriu i professora amb la direcció. Més informació al seu blog.

Júlia Mora

Júlia Mora

Llicenciada en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre, ha ampliat estudis a l’Escola Nacional de Polònia. Formada en música i cant. Postgraduada en Teatreteràpia per la UdG. Formació en Teràpia Gestalt i Psicodrama. Creadora de la cia. Microcosmos Teatre, i actriu col·laboradora d’Egos Teatre, Cor de Teatre -temporada a París i extensa gira per França amb Operetta-, La Reial, Centre de Titelles de Lleida, Companyia del Príncep Totilau, etc. Teatreterapeuta en diversos col·lectius i en projectes de Teatre Laboratori d’investigació creativa i creixement. Professora d’interpretació, de tècnica de veu parlada i cantada, i de teatre musical.

Claret Papiol

Claret Papiol

Més conegut amb el nom artístic de Claret Clown. Un pallasso que, amb trenta anys d’ofici, ha treballat tant en solitari (portant els seus espectacles per tot l’Estat, Europa i Àfrica), com amb companyies (franceses, angleses, Marduix titelles, cofundador del Circ Cric, etc.). Llicenciat per l’Institut del Teatre ha ampliat estudis de clown amb els Colombaioni a Itàlia, a l’Ecole Philippe Gaulier a París, i amb Pierre Byland, Michel Dallaire (Cirque du Soleil), Pierre Pilatte i Mònica Pagneux, entre d’altres.

Pilar Prats

Pilar Prats

Diplomada en Magisteri, directora de lleure i professora de teatre des de fa més de 30 anys. Fundadora i actriu del Talleret de Salt fins a la seva dissolució, s'ha format trepitjant escenaris, completats amb cursos puntuals: Konrad Zschiedrich (Interpretació), Philippe Gaulier (Mim i Melodrama) o Gisèle Barret (Pedagogia teatral) entre d'altres.
Directora d’El Galliner entre 1998 i 2006, actualment és la directora del Casal Teatral Infantil i Juvenil de l’Escola.

Helena de Sola

Helena de Sola

Amb una llarga experiència en el món dels titelles, s’ha format i a treballat a diverses companyies i tallers de titelles de diferent format (fil, objectes, humanette, guant, híbrids i muppets a TVE). Directora de La Manofactoria, companyia de titelles, objectes, teatre i acció, ha creat i dirigit nombrosos espectacles per a tots els públics i des de 2004 imparteix cursos i tallers per infants i adults desperts.
Paloma Solanas

Paloma Solanas

Cofundadora i codirectora de l'escola de dansa Nou Espiral de Salt (creada l’any 2000). Grau Superior de Dansa (Especialitat en Coreografia i Tècniques d'Interpretació de la Dansa. Ballarina professional, amb una llarga experiència en el camp de la docència, i coreògrafa, participant en diferents festivals internacionals (Gala 30 años en movimiento de Caracas,  Encuentro Internacional de D. Contemporánea de México, Festival Latino Arts de Milwaukee , Slovenské Národné Divadlo de Bratislava, Internationale Sommertanzwochen de Viena i Biennal de Joves Creadors d'Europa Mediterrània, entre d’altres.

Marcel Tomàs

Marcel Tomàs

Graduat en Art Dramàtic per El Galliner, la seva formació continua després amb diversos cursos a Itàlia, França i Portugal, amb professors com Antonio Fava, Philip Gaulier, Enri Martin, Carlo Bosso, John Bers, etc. Ha treballat en cinema, televisió i teatre. És fundador de la companyia Cascai Teatre amb qui ha realitzat nombrosos projectes, com a director, creador i intèrpret. [+info]
Ronan Tully

Ronan Tully

Director, actor, doblador, escenògraf i titellaire. En Ronan pertany a la tercera generació d’una reconeguda saga d’artistes teatrals d’Irlanda. Director d’avantguarda a Irlanda, i a Espanya, en els darrers 10 anys, ha rebut importants premis, beques i reconeixements teatrals. Ha actuat com a solista en diferents companyies i a diferents països d’Europa i Amèrica Llatina. Ha realitzat produccions per a diversos teatres i companyies entre els que destaquen The Ark, National Puppet Theatre of Ireland, McBride&Sons, i Sola & Tully (aquests darrers a Catalunya). L’any 2012 funda la companyia teatral catalano-irlandesa McBride&Sons, i amb el primer espectacle gira internacionalment i és guardonat amb el Drac d’Or al millor espectacle de Carrer a la Fira de Titelles de Lleida 2013. Com a actor de doblatge ha treballat amb clients com PlayStation, RedBull o la Televisió Nacional d’Irlanda.

Mireia Vallès

Mireia Vallès

Actriu. Llicenciada en Art dramàtic per l’Institut del Teatre i postgraduada en Pedagogia Teatral per l'Institut del Teatre de Vic. Amb una sòlida formació musical i de dansa, ha ampliat estudis, amb Eugenio Barba, Javier Daulte, Nicolaj Karpov i Maria Shmaevich, Franco di Francescoantonio i Konrad Zschiedrich, entre d’altres.
Pep Vila

Pep Vila

Actor, director i pedagog. Format amb Philippe Gaulier, Pierre Byland, Pawel Rouba, Ferruccio Soleri, Michael Dellaire, Pierre Pilatte, Lilo Baür, Stefan Metz i John Strasberg, entre d’altres, com a actor ha treballat amb Els Joglars (des de 1.999), Circ Perillós, Los Los, La Genial Teatre i Petit Circ de Carrer. De les dues darreres companyies també ha fet de director, a banda de dirigir espectacles a La Carota, Pere Hosta i Cal y Canto Teatro. Membre fundador d’El Galliner, porta més de 15 anys impartint cursos i tallers arreu. El 2007 crea Estat Particular, espai de recerca i formació escènica, a Tor (Girona).
Joan Vilajoana

Joan Vilajoana

Postgrau en Teatre i educació per l’Institut del Teatre de Vic. Habilitat com a Educador social (treballant en aquest sector més de 8 anys, en diferents camps) porta més de 12 anys donant classes de teatre a diferents escoles. Format en diferents àmbits (dansa, plàstica, performance, etc.) és membre del col·lectiu de teatre socioeducatiu Kilalia. Compagina la docència amb el treball d’ artista visual. La seva obra s’ha pogut veure en múltiples exposicions.
Subscriu-te a aquest canal RSS

el Galliner

Casa de Cultura de Girona.
C. Dr. Gaspar Casal, 5. 17001 Girona

Tel. 972 205 884
elgalliner@elgalliner.cat

Per trobar-nos

Horari

De dilluns a divendres, de 17 a 21 h.
Dissabtes lectius, de 10 a 13 h. i de 16 a 19 h.
Tancat durant el mes d’agost i les vacances escolars de Nadal i Setmana Santa.